Излагации и вицове от prodavalnik.com част 3

Гледах пак из продавалник и просто не можах да издържа.... и най вече заради потребителя който е от първата позиция:

1. Продава дънни платки в 2 обяви. Ето и обяснението под обявите:

Дънна платка от линдолс хп давам с нея памет 2по512мб

-дънна платка от линдолс 98

аз останах без думи просто 88|88|88| по изчерпателно няма как да опише просто дъната :D


2. Продава: Видеокарта. В заглавието всичко тояно, ето и описанието:

видеокарта асус единия трансформатор е за смяна

Бай дъ уей и това е от същия потребител като първите. Само не зная от кога слагат трансформатори на видео картите. Вероятно съм пропуснал много матрял дет се вика :D

3. НОВО!!! СВРЪХСКОРОСТЕН АДАПТЕР ЗА БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ TOTOLINK 450Mbps, двубандов на 2,4GHz и 5,8GHz

Този адаптер е единствен в България! Модел 2013 г. с 3 антени, свръхскоростен. Двубандов. Достига скорост на пренос на данни до 450 Мегабита в секунда. Идеално подходящ е за 3D видео и HD-стрийминг, както и пренос на обемни и тежки файлове с размери от десетки гигабайтове.

Новото ясно....дали е ново е под въпрос. Кое е новото 3те антени...двата банда... скоростта... вероятно китайската му марка е нова. Само се чудя кое е свръх скоростното и ако 450мбита са свръх скорост... 600 и 900мбитовите рутери и карти как ще ги наречем :D . Интересно ми е и как точно тежат файловете, колко ли тежат на компютъра единици и нули. Или зависи колко единичките са повече от нулите :D

4. ПРОМОЦИЯ ПРОДАВАМ LG L1900E (Eclipse) (цена: 250 лв.)

Модел: L1900E Размер: 19. 0" Резолюция : 1280 x 1024

Преди време пак бях попаднал на един такъв потребител мечтател, който искаше пак на стар монитор 4:3 LG 19" невероятните 280 лева. Тази обява е същия шит. За тези пари може да си купиш нов монитор 21 или 22 инча fullHD с гаранция и добра марка. Може и по-голям по-кофти марка. Дори и монитор с IPS матрица може да си намериш. Ама иначе е промоция ;)

5. ПРОМОЦИЯ Продавам КОМПЮТЪР (цена: 220 лв.)

RAM: 768MB

Processor: Intel 1.72GHz

DVD LG ; Floppy Disc

С Windows XP VERSION 2002

LAN

Вероятно от заглавието ще се досерите че е същия потребител като предната обява :D . Обаче компютъра е по-стар и от монитора който продава. Обачееееее ПРОМОЦИЯ..... кура ми янко. Този компютър едвам ще закрепи Windows XP вероятно... ама на цена като на почти нов. Дъно процесор и рам s1155 примерно се намират около тази цена... само хард диск ти трябва и си с почти последно поколение компютър.... а в обявата на тази барака не се споменава и хард диск.... та може и да няма. Да живей продавалник и мечтателите и заблудените ;)

Реклама

Реклама