Новата политика за безплатна доставка на емаг

Понеже аз така да се каже съм онлайн шопинг манияк, и постоянно следя цени, продукти и промоции.... та днес забелязах промяна в политиката за безплатна доставка на емаг.бг . Промяната е следната:

Цената на доставка за продукт eMAG на/над стойност 40 лв. ( с ДДС )  е БЕЗПЛАТНА!

За поръчки под 40 лв. ( с ДДС ) ще бъде добавена цена за доставка от 2,99 лв. ( с ДДС ).

Изключение!  Доставката на поръчки съдържащи продукт предлагани и доставяни от eMAG, които са част от категория Играчки ще бъде БЕЗПЛАТНА без значение от нейната стойност!

 

Като това е цитат от страницата на емаг. Забрави ли са да споменат, че ако желаеш да получиш стоките от офис на куриер доставката остава безплатна и за стоки под 40 лева. Но имам чувството, че или се чудят дали да остане безплатна или след още малко време и до офис ще е платена. Като цяло емаг доста дръпнаха и се развиха основно заради безплатната доставка на всеки продукт. И вероятно доста разходи имат за доставка, и не е лошо да има някаква минимална цена за безплатна доставка, и до офис да е безплатно. Обаче за съжаление не се потдържат всички офиси на куриерите в населените места... което си е един вид демо (рязана работа). Като цяло 3 лева не е много за фискирана доставка, но щом започнаха да отстъпват от изцяло безплатната доставка може и цената да се промени. Дано поне дапълнят списъците с офиси до които може да се доставя безплатно. Аз им писах по въпроса с офисите... чакам официален отговор да видя дали ще са отзивчиви по темата ;)

Живи и здрави и дано не стане мит безплатната доставка от емаг ;)

Реклама

Реклама