Category: "Бай Кле40"

McAfree от тошиба и проблемите около инсталацията

Така наложи ми се да слагам антивирусна McAfree подарена от тошиба за закупен лаптоп лиценз за 1 година. До тук всичко лесно изглежда. Влизам на адреса: http://mcafee.com/toshibaantivirus/ пиша кея който имам и да избирам език... добре ама български ням… more »

Реклама

8 инчови говорители в задните врати на VW Polo 6n2

Здравейте, тези дни ме удари на вкарване на още музика в колата. И какво да правя... реших да сложа говорители в задните врати на полото. Първо свалих кората да видя как е положението. Виждам че има заготовка за пвц планка като за предните врати.… more »

Реклама

За оставката, протестите и мишките.

Ставам тази сутрин (към 10) пускам телевизора и какво чувам, Бойко Борисов подава оставка на правителстово. Чудя се това истина ли е... колко от Вас са вярвали, че това ще стане. Вероятно малко... е повярвайте. Повярвайте в силата на протестите, и… more »

Реклама

Как да спрем известията за покани за игри във facebook

Здравейте, днес  ще ви покажа как да спрете известията за покани за игри във facebook.  Заповядайте видеото     more »

Реклама

Топ 10 - тъпи реклами на телефони

Онзи ден гледах новата реклама на айФон 5... и реших да направя собствена класация на тъпи реклами на телефони. Класацията си е по лично мое мнение... и въз основа на моите критерии за тъпотия и дразнещи неща. Понеже не мога да се сдържа ще започна… more »

Реклама

1 3 4 5 ...6 ...7 8

Реклама