Внимавайте с фактурите на мтел / лооп

Днес решавам да видя колко безплатни минути ми остават, и влизам през мтел+ менюто от GSM-a.И ми изписва за да проверите колко безплатни минути ви остават, трябва да сте използвали от тях :D. Ха изненада а е почти края на месеца как не съм си използвал минутите, хм замириса ми на нещо гнило. Влизам в сайта им, и там също нямам използвани минути. Заглеждам се в последната фактура, и там виждам че ми се махат като отстъпка само разговорите към сем. и приятели. Да ама аз в групата имам 3 номера а към лооп говоря с доста повече. На този адрес можете да видите условията за Лооп сърф на който съм >> http://loop.bg/page.php?p=loop_surf . Като след като разгледах и останалите фактури виждам че не е само за последния месец а за последните 12 (или поне само тях мога да видя в сайта им). Така свързвам се с тях през онлайн чата им. След обеснения с които няма да ви занимавам, ми казва да звънна на *88 или да отида в офис на мтел. Добре ще звъня на *88. Ето на видеото ще видите разговора (като съм изрязал дългото чакане към 15 мин)

Ха добре значи какво излиза: За съжаление късно съм видял и само 6 месеца можели да ми приспаднат. Значи си играем на стражари апаши, така го разбирам аз. Те крадат пък ти трябва да ги хванеш, и да си доволен че нещо щи върнат. Много добре, и тва само в случая когато не са могли да си вържат гащите добре. Върви ти доказвай че не си говорил 30 мин някъде като те са ти го пуснали на фактура, абе положението е много в гъза!!!

И както си седя доволен че няма да ми го вкарат целия (12 месеца) а само половината (6 месеца) и при това с възелин (извинение че са объркали). И междувременно пиша тази статия в блога си, не щеш ли получавам обаждане от 088133. Вдигам, и любезната служителка която чухте в клипа ми заявява следното (не бях подготвен и неможах да запиша нищо). Та казва ми: Да ама вие сте подписали договора преди година и нещо и не ви е било в договора че имате 2000 мин към лооп и сем. и приятели. Да ама аз съм сигурен че точно тази клауза от тарифния план лооп сърф никога не е променяна. Промениха броя на номерата в група от 3 на 5 (разбира се само за нови абонати, аз съм си с 3). Казах и добре и приятен ден. Върви убеждавай някой че не са променяли нещо, и че си подписал на еди какви си условия. Нито аз имам нещо черно на бяло нито те!!! (за неволите с договорите подписани по телефона четете тук >> http://muhaha.belozem.org/index.php/kle40/istoriika-ot-mtel-support )

И какво излиза в крайна сметка? Ще ми го слагат пак целия и без възели !!! За съжаление май вече не ни и прави впечатление как ни го начукват за щяло и нещяло. Ех тая наша реалност. Тая вечер ще излезна да пия няколко студени бири най вече за мое здраве, пък и за тяхно. Да са живи и здрави и да започнат да купуват възелин че ебане на сухо си е съката работа. Абе ебане трябва да има, чакам момента в който ще си сменим ролите!!!

Аре по-здрав с тази песен >>

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ИГРАЕМ НА "СТРАЖАРИ И АПАШИ", ВИНАГИ СИ ПРОВЕРЯВАЙТЕ ФАКТУРИТЕ МОЖЕ ДА УСПЕЕТЕ ДА ГИ ВХАНЕТЕ ЗА НЕЩО МАЛКО.

Реклама

Реклама