Промо 25% отстъпка

http://muhaha.belozem.org/media/blogs/kl40/25off-small.jpg

ТАЛОНИТЕ СВЪРШИХА

Като за начало на тази година съм приготвил промоция за първите 5 клиента.Има два начина да се възползвате от промоцията:

1. Първия начин е като доведете приятел за преинсталиране на компютър/лаптоп. По този начин приятеля ви ползва 25% отстъпка от преинсталацията, а вие получавате талон за 25%. Така и двамата спестявате по 5 лева &#59;).

2. Втория начин е като си донесете вашия компютър/лаптоп. Така ползвате 25% отстъпка и получавате талон за 25% отстъпка. Така спестявате 10   лева &#59;)  .. ( 2 пъти по 5 лева ).

 

*Промоцията важи само за първите 5 клиента за тази година считано от 10 януари 2011г.

**Талона за отстъпка е безсрочен, и се ползва само веднъж. Което ще рече че можете да го ползвате когато решите дори и след година примерно, и след като предадете талона  ползвате отстъпката.

***Талона не може да се ползва заедно с другата отстъпка от 25%, което ще рече че веднъж ползвате отстъпка като един от 5-те клиента и друг път ползвате отстъпка с талона.

Реклама

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
:!: :?: :idea: :) :D :p B) ;) :> :roll: :oops: :| :-/ :( :'( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)