Мултирама прекрати дейността си в България

Здравейте, то се чудих дали да пиша нещо по въпроса... и реших да информирам тези от вас които не са разбрали. Multirama прекратиха дейността си в България, добре че поне са решили да не изчезнат ей така (в което нямаше да се учудя все пак са елинска фирма) в сайта им има следната информация за хората които биха правили рекламация или използване на гаранция за продукт:

При нужда от подаване на рекламация за продукт в гаранция, можете да направите това от вторник 27.11.2012г, на адрес:

Гр. София, ул.Индустриална 11, Василев Бизнес сити, сгр.2 ет.4 -Централен сервиз

Трябва да приложите следните документи:

- гаранция,

- документ за покупка (фактура, касова бележка),

- описание на дефекта или рекламацията

Координати за следене на рекламацията: support@multirama.bg , 0800 16 400, 02/9178 784

Работно време - 10:00 - 18:00ч. от Понеделник до Петък

Няма да скрия, че не останах изненадан от затварянето им. В началото навлезнаха с грандиозни реклами за избор, възможност да си сглобиш конфигурация по избор и набързо да ти я скатаят... и всяко чудо за три дни или за три месеца няма значение. Реално не предлагаха огромния избор който рекламираха. Цените им не бяха конкурентни... специалистите... не винаги бяха специалисти... Както и да е, аз от моя опит с тях мога да ги похваля за точните изпълнения на гаранциите. Разбирането и бързата реакция на хората които бяха на мениджърски позиции. Явно управлението на по високо ниво и ценоопределянето просто не им беше наред, за да приключат дейност. Еми да тук не сме гърция, тук не е същото нито като цени нито като заплати, за да работите така както работихте. Аз не оставям лоши чувства към тях... просто не са си изиграли картите както трябва.

Ама аре спирам да пиша глупости. Мултирама я няма вече... на сайта има инфо за гаранции и рекламации. Лек ден/нощ и дано не съм ви отчаял.

Реклама

  • 5 stars
    Anonymous
    Comment from: Anonymous
    11/27/12 @ 06:26:19 am

    Кле4о , ти си номер 1 баце!

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
:!: :?: :idea: :) :D :p B) ;) :> :roll: :oops: :| :-/ :( :'( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)