MicroSD карта A-data 8GB Class 10 тестове и мнения

Здравейте, в този материал ще ви запозная с резултатите които постига тази карта MicroSD 8GB A-data CL10 + reader.

Първо искам да ви споделя, че рийдърчето е супер готино и предостави по добри резултати от другия рийдър който имам (вярно той е за SD и с преходник но не вярвам преходника да дава разликата в резултатите). Друго което искам да ви споделя е, че след като поставите картата в четеца, за да я изкарате трябва да натиснете синьото гръбче на четеца, аз лично гледах рийдъра като теле в железница една две минути докъто осъзная как се вади картата. Много практично и много удбоно. Това е идеалното решение ако имате касетофон със предно USB в колата. Слагате го и то стърчи смао някакви 7 ~ 8 мм. само.

Нека ви запозная със скоростите които показаха тестовете на картата:

Ето какво показват и тестовете с "Crystal Disk Mark 3.0.1"

Малко да ви позадръстя с коментари и заключения.

Първо цената на картата е добра в Мост компютърс е 21 лева. Скоростите които показва на тестовете не са никак зле. Тук е и момента да ви кажа какво значи "Class 10" на картата. С тези класове се маркирват картите памет от няколко години, те определят минималната скорост която трябва да потдържа паметта, като става дума за минимални скорости на четене и на запис. Така от тестовете виждаме, че в общия случай картата държи скоростите за да покрие минималното за класа. Като не е странно че скоростите на четене са почти двойно по-големи. Като цяло комплекта карта + четец за картата на цената от 21 лева е добра оферта &#59;) . Искам да изтъкна и предимствата на този супер готин четец. Минимални размери, приятен и изчистен дизайн и не на последно място отлични скорости (като немога да кажа същото за другия ми четец, от него направо се отчаях, но това ще четете в следващата ми статия)

Интересно че имам карта клас 4 която представя резултати като тази, но и за това ще четете в друга статия :D.

Ако имате, касетофон с USB вход на предния панел, или просто искате карта памет за вашия смартфон, то тази карта на тази цена е добър избор. И ще имате добър четец за microSD карти. Иначе картата без четеца е на цена 14 лева &#59;) пак в гореспоменатия мост комп.

Реклама

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
:!: :?: :idea: :) :D :p B) ;) :> :roll: :oops: :| :-/ :( :'( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)