Излагации и вицове от prodavalnik.com част 2

Ето и втора поредна тема да се посмеем от prodavalnik.com

Обява в която продават карбоново фолио. В описанието пише тъй:

Много качествено карбоново фолио дебела изработка с канали за вятъра 127 см широко .

Какви канали за какъв вятър WTF ?!?! Сигурно го слагаш на предния капак и вдига минимум 10 коня заради каналите за вятъра :D . Вероятно става дума за анти-бъбъл технологията с каналчета да се изважда въздуха по лесно.

Заглавието на обявата е следното: "Много Точен кантар до 50кг" цената 8 лева. Описание:

Ново кантарче с голяма точност ,подходящо за домашни цели или за риболов

Става дума за малко кантарче което държиш в ръка и на кука закачаш да теглиш (и е с цифров дисплей а у :D). Къде е вица, ще питате вие. Еми много точен кантар за 8 лева... и за количества отстъпки... Значи има няма го продават за 4 лева и трябва да е много точен.


Заглавието: "Компютърна конфигурация"

Няма нужда да цитирам описанието, снимката е красноречива. Оказва се, че става дума за лаптоп :D няма проблем грешката е вярна... почти :D


Заглавие: "продавам 2бр. харт дискове по 1тб"  Описание:

хартисковете работиат перфектно бес ло6и сектори 

за бр.70лв ако се земат и двата 120лв ето линк с описанието му

Ей с тоя интернет нацяло се отплесна народа, забрави кое как се пише... и хич не му и прави впечатление (не че аз точно пиша много точно ама чак пък толкова)

 И на последно място добавям множеството глупави заглавия на продукти които приемат безжичен интернет. Ето и няколко заглавия:

"усилвател за WI-FI и крадец на интернет"

"Нов New Качествен крадец на безжичен интернет Wi-fi с мощна антена 25dbi за безплатен интернет"

"Крадец на Интернет от Wi-Fi безжични мрежи С ДВЕ МОЩНИ АНТЕНИ -Модел 82 N"

"Wifi адаптор за безплатен интернет"

"интернет крадец"

Усилватели, крадци, безплатен интернет... и какви ли не други глупости се пишат. Искам да видя аз физиономията на някой наивен купувач, който си е купил устройство за безплатен интернет и няма нито една безжична мрежа :D . И ми е много интересно как се краде интернет, и ще цитирам малко закона: "Кражбата е едно от най-често срещаните престъпления. Тя спада към престъпленията против собствеността, защото засяга имуществени права. Основният състав на престъплението кражба е посочен в чл. 194, ал. 1 от Наказателния кодекс (НК): „Който отнеме чужда движима вещ от владението на другиго без негово съгласие с намерение противозаконно да я присвои, се наказва за кражба с лишаване от свобода до осем години.“"

И тук съм склонен да не се съглася, че има кражба. Вариант 1 - безжичната мрежа е незащитена - и това ако е кражба да се свържеш към свободна мрежа. Вариант 2 - Мрежата е защитена с парола - посредством някаква програма която я работи я не и в най добрия случай намира по лесни wep и можеби wpa паролки... се свързваш с мрежата и ползваш интернет, но ти не крадеш интернета... той си е там при човека който си плаща за него. В най добрия случай може да му откраднеш паролата, но за да е кражба трябва да му я смениш с друга. Абе олях се в глупави размисли :D

Реклама

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
:!: :?: :idea: :) :D :p B) ;) :> :roll: :oops: :| :-/ :( :'( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)