Моля ви не слагайте тъпата AVIRA

Тук за няколко дни се сблъсквам няколко пъти с НЕ лесното махане на Avira antivirus. Може ли от контролния панел през собствения uninstall да не може се махне сама. Е извинявайте ама тва не е антивирусна тва е повече от вирус. Да не говорим че е по-мудна и от целия Eset Smart System пакет. Тва не е нормално, моля ви не слагайте тая гадост по вашите компютри и после да ме питате или д ами ги носите да я махам... просто не я слагайте. А и безплатните антивирусни винаги са били със съмнителни качества в откриването и премахване на гадости. И не отговарям как се маха. Може да ви я махна но не обеснявам как става... ако ви интересува чичко гугъл знае.

 

Драги потребители НЕ слагайте Авира антивирус МОЛЯ ВИ!

Реклама

 • best732
  Comment from: best732
  05/11/13 @ 02:01:41 pm

  По-голяма глупост скоро не бях чел.Авира се деинсталира без абсолютно никакви проблеми,а това че ти не знаеш какво правиш си е твой проблем.
  Аман от разбирачи.

 • 5 stars
  Comment from: muhaha
  05/11/13 @ 05:28:47 pm

  Дам, я сподели за тъпаците като мен как толкова безпроблемно се деинсталира, и как върши работа повече от всяка друга платена. Щом в сайта им пускат разни ремоувъри и други тоолове за махане и чистене… това ли е безпроблемното деинсталиране ?!?! Аз я махам, и винаги мога да я махна, но не е безпроблемно и лесно за обикновенния потребител. Поздрави от пишман разбирача :D

 • 5 stars
  Comment from: muhaha
  05/11/13 @ 05:30:54 pm

  И още нещо, допускаш ли че се деинсталира лесно и безпроблемно само в дадени случай. А в дадени не е толкова лесно. За мен понятието лесно/безпроблемно е само до вградения дейнсталатор в Win-а всичко допълнително което трябва да се ползва минава в проблемната област. Било то специален ремовър или допълнително чистене на регистър и контентстни менюта.

 • best732
  Comment from: best732
  05/13/13 @ 07:16:33 pm

  “Щом в сайта им пускат разни ремоувъри и други тоолове за махане и чистене… това ли е безпроблемното деинсталиране ?!?! “

  Всяка антивирусна си има инструмент за проблемно деинсталиране.Нещо не си много в час с антивирусните.

  “И още нещо, допускаш ли че се деинсталира лесно и безпроблемно само в дадени случай.”

  Никога не съм използвал за нея външен софтуер,а точно за тези които нямат безплатни версии.Пък и не можеш да знаеш къде и какво е мазал и цапал собственика на машината за да има проблемно деинсталиране.
  Върши толкова работа колкото и платените.Никоя антивирусна не може да опази задклавиатурното устройство:)))

 • 5 stars
  Comment from: muhaha
  05/13/13 @ 10:46:39 pm

  Вероятно не съм наясно с много неща, но и не твърдя да съм наясно с всичко. Антивирусните са многооо сложна и дълга тема, която не ми е интересна. Няма нужда да спорим. Просто в един ден се наложи да махам от два различни компютъра авирата… която не бе свършила никаква работа… вероятно и за това може и да се мехаше трудно, че и да чистя след нея. Аз от години ползвам нод-ец и нито ми пречи нито имам проблеми, и други не съм тествал. Но много я важно и задклавиатурното :D

 • Данила
  Comment from: Данила
  10/23/14 @ 10:06:41 pm

  При мен проблемът е, че в контрол панел-а в секцията за премахване и добавяне на програма, авира-та изобщо я няма…. Т.е. как да деинсталирам нещо, дето го нямам? Само че всъщност на компютъра си я има и си работи… Искам да я махна, защото заема много място, а паметта на (С:)-то ,и е мн. малка. Доста изчетох, ама не видях някой някъде да е писал, за следното: в самата папка с инсталираната програма има доста икони, някоя от тях не е ли за деинсталиране? Как се казва? Няма икона avira.uninstal.

 • Comment from: muhaha
  11/01/14 @ 10:05:38 am

  Има Removal Tool >> http://www.avira.com/en/support-download-avira-antivir-removal-tool

  Но след него е добре да се мине с CCleaner примерно да почисти… после да почисти и в регистъра. След което рестарт и тогава може да инсталираш друго. Също може да е проблем ако едновременно имаш инсталирани няколко антивирусни.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
:!: :?: :idea: :) :D :p B) ;) :> :roll: :oops: :| :-/ :( :'( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)