Моля ви не бъдете наивни, спрете овчето дело

Хора много ви моля слезте на земята осъзнайте се и започнете да си ползвате мозъците малко.

Каквото и да стане никога  голяма компания в ИТ сектора не би пратила съобщение от сорта:

"Administrator: Здравейте уважаеми потребители на Skype,
поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни по...кажете, че сте активен потребител на Skype. "

 

В МОМЕНТА В КОЙТО ПУСНЕТЕ НЕЩО ТАКОВА НЯКАДЕ, ВИЕ СТАВАТЕ ЧАСТ ОТ СТАДОТО БЕЗМОЗЪЧНИ ОВЦЕ !!! МОЛЯ ВИ СПРЕТЕ ОВЧЕТО ДЕЛО !!!

Основната дейност на компании като google, skype, facebook, и всякакви приложения или социални мрежи е да събират информация, да правят статистики да следят активност. И въз основа на тези данни да си сформират по нататъчни планове за развитие, обновявания и какво ли не още. Толкова ли сте тъпи че неможете да осъзнаете, че такова съобщение няма да ви бъде пратено никога дори и да стане някакво чудо и да им се изтрие цялата информация, за 2 дни ще съберат нова. Не разбирате ли че няма неща като:

Днес е седмицата на ......................... Пратете това на ..........

 

Или нещо от сорта:

ВинагищеБЪДА ТВОЙ ПРИЯТЕЛ, ТАКА ЧЕ МОЖЕШ ДА РАЗЧИТАШ НА МЕН!!! Публикувайтована стената, на всеки един човек, на който можеш да го кажеш сръканасърцето!!!‌
Не осъзнавате ли, че за да бъда поласкан от такова копи/пасте на моята стена или в моя скайп трябва да съм изключително тъп и задръстен. Много ми е тъпо да виждам такива неща, не осъзнавате ли че не това е начина бе хора? Не осъзнавате ли как все повече затъпявате по този начин? Та вие не показвате никаква идентичност по този начин, ако загубите своята идентичност как човек да ви разпознава или за какво му е на човек да ви познава след като сте един от тълпата, един безличен като всеки друг от тълпата.

Реклама

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
:!: :?: :idea: :) :D :p B) ;) :> :roll: :oops: :| :-/ :( :'( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)