За оставката, протестите и мишките.

Ставам тази сутрин (към 10) пускам телевизора и какво чувам, Бойко Борисов подава оставка на правителстово. Чудя се това истина ли е... колко от Вас са вярвали, че това ще стане. Вероятно малко... е повярвайте. Повярвайте в силата на протестите, и единството. Не мислех, че толкова силно са чути хората излезли на протестите, но ето че бяха чути. Ако това не Ви даде надежда, и не ви накара да повярвате че има смисъл от протестите... хващайте буса за Гърция или самолета за където и да е... марш от тук мишки не ни трябват. Мишки които си седят по дупките не ни трябват в България.

Само, че сега ми възниква съмнението... какво става с протестите... понеже оставката не решава проблема с ЕРП-тата и със безумно скъпите цени... не само на тока. Надявам се хората да продължат да излизат, и да протестират... докато не усетим подобрение. Не искаме повече празни приказки. Не трябва въобще да се замисляме... а да излизаме на улицата и да протестирам. Това е начина НИЕ ДА УПРАВЛЯВАМЕ, няма друг начин. Требва да кънтят улиците от викове: "Всеки ден ще е така до промяната!!!".

Надявам се разбирате защо мързеливите Гърци... редовно излизат да протестират... и защо са по добре от Нас!!! Надявам се и ние така да излизаме редовно, да протестираме. И не е нужно да протестираме само ако ни пари на задника... щом пари на някой друг на задника... значе и на нашия ще запари рано или късно. Проблемите на всички са наши общи проблеми. Стига с тва... безразличие и сингъл плеър (единична игра). Трябва единство... вяра... подкрепа... обич... доброта. Стига лоши мисли и чувства, трябва всички да сме добре. Ако на някой му е зле, няма как и ние да сме добре... няма такъв вариант.

Айде всички със здраве... и : "Всеки ден ще е така до промяната!!!"

Реклама

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
:!: :?: :idea: :) :D :p B) ;) :> :roll: :oops: :| :-/ :( :'( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)