Автосервиз Карно-4 = оплаквания

Пиша това за да изкажа голямото си разочарование от един от милионите автосервизи из нашата родна България. Сервиза се оказа поредния сервиз с никакво отношение и никакви срокове, да не говорим желание за работа. Днес 29.11.2010г. вече стават 3 седмици от както им оставих колата за:  нов капак, броня, решетка, изправяне на греда, изправяне на багажник и разбирасе боядисване на тези неща ( с изклучение на решетката ). Понеже всичко това ми е изписано от Автокаск0то очаквах че няма да стане за една седмица и до втората седмица бях спокоен. Междувременно ходих няколко пъти за да видя как вървят нещата, а нещата не вървяха от това което виждах като ходих. Само колата си сменяше мястото кадето е. Искам да изкажа възмущението си че винаги когато ходих колата ми беше вън със отворен/и прозорци, като дойде сигурно ще е пълна със прах. Днес звънах и ми казаха че към четвъртък можеби щяла да бъде готова. Извинявам се но всичко си има граници, по мои сметки да кажем че една седмица са се забавили нещата за доставка, при положение че куриерите доставят в цяла българия за 1 ден !!! Да кажем че имат 1 ден сваляне на нещата, 1 ден за търкане и изчукване, 1 ден боядисване и най много 2 дни съхнене дори не мисля че и ги чакат да съхнат. Това прави към 2 седмици, да но на 3-тата седмица разбирам че можеби ще станат 4 седмици. Дали според вас това е нормално? Защото за мен не е нормално, надявам се да не са ми изтокали нафтичката от резервоара че иначе никога няма да им подпиша документите за приемане на автомобила, и толкова добре ще прегледам всеки детайл от златната им работа по колата че само да видя нещо което да не ми хареса и ще им я върна. Едно приятелче ходи при тях да му сменят ремъка и какъв беше резултата... притегнат ремък. Вече съм уверен че никога повече няма да п0лзвам услугите на този сервиз.

Ето малко инфо за сервиза: http://www.karno.firmite.org/

Моля не се лъжете и вие да ходите в сервиза, по старо му се води сервиз марица до кауфлана на брезовско.

 

П.П.  Взех колата почти на 5-тата седмица. Като боя всичко е ток. Но машинките на фаровете не ми бяха закачени, дори на машинките за ръчно регулиране не бяха закачени. За мен темата е затворена вече, забравям ги.

Реклама

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
:!: :?: :idea: :) :D :p B) ;) :> :roll: :oops: :| :-/ :( :'( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)