8 инчови говорители в задните врати на VW Polo 6n2

Здравейте, тези дни ме удари на вкарване на още музика в колата. И какво да правя... реших да сложа говорители в задните врати на полото.

Първо свалих кората да видя как е положението. Виждам че има заготовка за пвц планка като за предните врати. Веднага свалих планката от предната врата да видя става ли на задните.... да ама не става. Първо мислех да сложа на задните врати оригиналните 6,5" говорители а от пред да слагам 8 инчови. Обаче като не станаха планките и като имам само 8 инчови свободни говорители в нас реших да слагам осмици. Мислих и за едни елипси 6х9 ама се отказах.

Както и да е реших слагам осмици. Как да ги захвана. Ами правя си шаблон от хартия, после налагам и чертая на ПДЧ-то. Режа с зегето, още малко проба и донагласяне и готово. Хващам с 3 4 видии, преди това режа и отвор за говорителя. Оплътнявам тук там с силикон. Малко вата точно зад говорителя.

На дъното на вратата акустична пяна. Режа отвор на кората. Вземам решетка за говорителите, лепнах и черен плат тънък. После лепя решетката за кората на вратата и готово. Същевремено си боядисах и дръжката с черен мат спрей. Стана всичко много добре.

Ето и малко снимки:

Реклама

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
:!: :?: :idea: :) :D :p B) ;) :> :roll: :oops: :| :-/ :( :'( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)