Архив за: "Ноември 2012"

Мултирама прекрати дейността си в България

Здравейте, то се чудих дали да пиша нещо по въпроса... и реших да информирам тези от вас които не са разбрали. Multirama прекратиха дейността си в България, добре че поне са решили да не изчезнат ей така (в което нямаше да се учудя все пак са елинска… more »

Реклама

Виртуална карта ВИЗА / VISA

Ще ви запозная с възможността и предимствата да използвате виртуална карта VISA. И нека не се бърка с VISA Electron, това са различни неща. Като в статията ще говоря за опита ми с  ВИРТУАЛНА КАРТA VISA от ЦКБ. Предимствата на виртуална карта VISA. *… more »

Реклама

Пазаруването онлайн, съвети и информация

Здравейте, днес ще ви говоря за пазаруването в интернет и не само пазаруването в България, понеже тук има варианта да плащате при доставката. А пазаруването в цял свят.  Тази тема би била полезна както за хора които не са пазарували никога, така и за… more »

Реклама

Пълна промяна на старата масичка

Здравейте, днес ще ви покажа как направих пълна промяна на една стара и нестабилна холна масичка. Ето как изглеждаше масичката в оригинален вид: Целта ми беше да постигна, стабилност на масата която в този си вид липсваше, в предвид и годинките и.… more »

Реклама

Как се изпраща файл във фейсбук чата

Здравейте, днес  съм приготвил едно кратко видео уроче как  да изпратим файл през фейсбук. Понеже  понякога нещата във фейсбук са объркващи и понякога хора ме питат как става, за това направих това видео ;)     more »

Реклама

Реклама